Luidsprekers en meer luidsprekers

Als je een audio-junky, je weet dat er overvloed aan luidspreker fabrikanten. Waarom? Is de markt zo groot is dat elk bedrijf kan overleven? Er is een lijst van luidsprekerfabrikanten op Wikipedia, en het aantal bedrijven in de business is ongeveer 290 wereldwijd. Het totaal voor bedrijven in de VS de productie van luidsprekers dicht bij zestig.

Je zou moeilijk worden ingedrukt om te vinden, maar een paar die daar een stuk of tien fabrikanten van luidsprekers te noemen. Bose, kan Cerwin Vega, JBL, Klipsch, Pioneer en Yamaha behoren tot de top keuzes door de gemiddelde consument. Zoals bij veel onderwerpen en interesse in ons leven, alleen een selecte minderheid geworden echte liefhebber over een bepaald onderwerp. Zo is het ook met audio speakers misschien. Er zijn uitzonderingen waar een aantal activiteiten hebben Mass Appeal – sporten bijvoorbeeld. En, mogen we niet vergeten muziek als een grote interesse voor de meeste alle mensen van alle lagen van het leven. Het is niet noodzakelijk vertaalt dat elke muziek luisteraar wordt verliefd op audio-apparatuur echter. We hebben allemaal al een snakte naar adem bij het bezoeken van een vriend, en ze begon te spelen een kunstenaar uit hun gewaardeerde muziek collectie op een systeem met echt goedkoop sprekers verworven bij de lokale massa outlet store.

De veelheid van luidspreker bedrijven houden karnen van hun speakers, maar toch. Elk bedrijf kan verschillende lijnen van luidsprekers toe te voegen aan het doolhof van mogelijkheden. Blijkbaar is een voldoende groot gedeelte van de consument om de meeste van de fabrikanten drijven. Een goede reden waarom zoveel bedrijven kunnen concurreren is dat er geen ideale of perfecte luidspreker. Iedereen kan een mening hebben over wat is een ideale klinkende luidspreker. Mensen kunnen kiezen voor sprekers op basis van hun voorkeuren en budget. Sommige mensen hebben grotere begroting dan andere. Er zijn nogal wat bedrijven die zich richten op de high-end markt.

Er zijn sprekers die kan klinken ontspannen en warm. Er zijn sprekers die kan klinken helder en naar voren. Luidsprekers kunnen blinken uit in klinkende neutraal. Verschillen tussen luidsprekers kunnen doorgaan. Wat zijn hun SPL ratings? Is het een twee-weg-of drie-weg? Vloerstaande luidsprekers vs degenen die speaker stands. Nadat alles is gezegd en gedaan, moet iedereen die op zoek naar nieuwe luidsprekers vinden van de ideale spreker om hun smaak aan te passen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s