Luidspreker Gebouw

Luidspreker Bouwen voor de Home

Startpagina luidspreker gebouw kan lonend en bevredigend of het een eenmalige onderneming of een full blown hobby. Waarschuwing: Velen die een luidspreker bouwproject aan te pakken voor de eerste keer wordt aangesloten en het ontwikkelen van een ernstige afhankelijkheid van doe-het-zelf (DIY) luidspreker gebouw. Deze mensen kunnen vaak luidsprekers in elke kamer van hun huis.

Waarom Bouw je eigen Luidsprekers

Een groot percentage van de luidspreker opbouw van de gemeenschap gelooft het samenstellen van een luidsprekersysteem van verschillende componenten en een doe-kast of behuizing een betere geluidskwaliteit dan een retail-luidspreker kost een gelijk bedrag aan te bieden. Het genot van het creëren van luidsprekers is een andere factor die veel trekt aan de hobby. Bouwen luidsprekerkasten maakt het mogelijk de bouwer op maat van de afwerking van de kast aan te passen hun (of misschien van hun echtgenoot) smaak. De meer geavanceerde luidspreker gebouw hobbyist kan tweaken de crossover naar een specifiek ontwerp doel te bereiken. Een meer uitgesproken midbass kan gewenst, bijvoorbeeld. De ervaren bouwer kan veranderen de reactie van de spreker om hun gewenste resultaat aan te passen.

Leren Luidspreker Gebouw

De reikwijdte van dit schrijven is niet om een tutorial voor luidspreker gebouw. Basis elektronica en daarbuiten, houtbewerking vaardigheden, plus andere vaardigheden zal dienen de DIYer bij het samenstellen van een luidspreker. Het internet heeft vele fora en sites die zal worden van hulp aan een beginner. De beste pad voor het leren van de hobby kan zijn om een aantal van de boeken die zijn gewijd aan het onderwerp te lezen. Veel hobbyist raden Speaker Bouwen 201. Naast het leren van de concepten voor huis speaker bouwen, zul je beschikken over elf getest en bewezen luidspreker ontwerpen opgenomen in het boek om uit te kiezen.

Een essentieel onderdeel van een luidspreker is het crossover-netwerk. Indien een spreker meerdere drivers, in bijna alle gevallen elektronische onderdelen worden gebruikt om de audiofrequenties verdelen en deze naar de juiste driver. Bijvoorbeeld, tweeters ontvangen hoge frequenties, mid-range drivers krijgen het midden frequenties en de bas driver ontvangt de dieptepunten. Het ontwerpen van de crossover-netwerk uit te voeren met de geselecteerde stuurprogramma’s en de parameters is in het hart van het creëren van een kwaliteit speaker veel liefhebbers geloven.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s