Hier zijn onze top 10 tips om u te helpen een goede auto audio systeem dat zal u te vermaken voor vele jaren:

Het belangrijkste ding voor het upgraden van uw audio-installatie is om te beslissen wat u precies wilt van uw audiosysteem. U kunt kiezen tussen cassettespeler en cd / dvd-audio-systeem met digitale functies. Wilt u een goedkope basic stereo zoals een fabriek setup of high-end een met LCD-schermen? Beslis of u luidsprekers blazen volume of het volume dat zou te horen zijn willen.

Begin je winkelen voor audio-apparatuur met een goede head-unit. De head-unit is een cd-speler. Head-units en versterkers zorgen voor een heldere geluidskwaliteit en geen achtergrondgeluid dan ook. Veel opties in head-units zijn beschikbaar, zoals de in-dash CD-speler in de auto hifi draagbare cd-speler en in-dash CD-receiver. CD-spelers kunnen spelen audio-cd’s naar een DVD-formaten, afhankelijk van het type CD-speler die u selecteert.

U kunt uitkijken naar deze spelers bij de plaatselijke winkels, audio-apparatuur winkels of online winkels. Get eenheden die kan spelen alle audio formaten die je wilt hebben. Sommige CD-spelers mee te gaan met radio en versterker.

De head-unit moet compatibel met MP3, thuis opgenomen cd’s en een satelliet-radio. Om de cd’s die op uw computer af te spelen, controleren of de stereo-installatie is voorzien van een MP3-leesbare functie. U kunt gebruik maken van MP3-, home-opgenomen CD’s en een satelliet-radio in de toekomst als je ze niet gebruikt nu.

Een compatibele stereo-installatie of-wisselaar is een goede optie om uw digitale muziekbestanden op te slaan op een cd. Een enkele disc kan maximaal 10 uur muziek en vergemakkelijkt schuifelen en te herhalen.

De volgende belangrijke ding is om een goede set luidsprekers. Twee luidsprekers gebruikt – een is gepositioneerd aan de voorkant van de auto en andere aan de achterzijde. Elke luidspreker is verdeeld in twee delen – een werkt voor de hoogte-en een voor de lage tonen. De luidsprekers die u koopt moet produceren heldere geluidskwaliteit in plaats van luchtige noten die meestal worden geproduceerd door vooraf geïnstalleerde luidsprekers van de auto. Sound Test uw luidsprekers voordat je ze.

Als u wilt uw kanaal (de gehele speaker set) te verbeteren, moet u de aanschaf van een goede set van auto versterkers. Versterkers zorgen voor extra sterkte aan de geluiden geproduceerd door de luidsprekers. Een vier-kanaals versterker ondersteunt vier luidsprekers. Om nog meer auto audio-apparatuur, kunt u subwoofers (een autoradio verbetering). Zij bieden een diepere bas dan de andere luidsprekers met ingebouwde woofers. Er zijn veel merken die prachtige car audio-apparatuur aan te bieden.

Bouw een luidspreker behuizing. Verschillende maten en vormen van behuizingen produceren verschillende geluiden. Bepaal wat voor soort behuizing zal u de geluidskwaliteit die u wilt luisteren.

U kunt een set tweeters om te luisteren naar hoge frequentie uitdrukkingen ingebed in de CD. Tweeters zorgen voor zinderende hoogtepunten in een CD.

Koop goede kwaliteit muziek gadgets om de prestaties van de auto audio systeem te verhogen. Ook een veiligheidsbril voor uw systeem. Als u een in de fabriek geïnstalleerde car muzieksysteem, check out of de speakers echt zijn of niet. Als ze niet, krijgen ze vervangen door nieuwe luidsprekers.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s