Hoe kies ik de beste PA versterker systeem?

Er zijn een aantal elektronische onderdelen en omstandigheden te overwegen bij het kiezen van de beste PA versterker systeem voor uw behoeften. Begroting, muziekstijl, en soorten instrumenten in de band zal belangrijk zijn om vast te stellen wanneer het kiezen van een PA. U moet vervoer mogelijkheden in aanmerking als een PA versterker systemen kunnen groeien vrij groot en uitgebreid. Er zijn drie basiscomponenten aan de opbouw van een werkende PA systeem: eindversterkers, mengpaneel, hoofd luidsprekers en beeldschermen.

Als de artiest of band is een rustiger akoestisch handeling of gewoon op zoek naar een praktijk PA-systeem, combo PA’s zijn een goede optie. Deze staan, bekend als actieve mengpanelen en hebben ongeveer acht ingangen op de basismodellen, ze zijn compact met mengpanelen en versterkersingebouwd in de eenheden. De gebruiker kan krijgen kleine PA speakers op 200 watt per stuk of minder te combineren met de powered mixer. Deze modellen beginnen rond de EUR 250 en kan geweldig geluid voor kleine handelingen te bieden. De, moet u luidsprekers en een monitor op de PA versterker systeem te voltooien.

Beyond kleinere optredens, moet u mogelijk een grotere, meer traditionele PA versterker systeem te monteren. Eindversterkers de macht van de hoofdluidsprekers en de monitoren. De luidsprekers en beeldschermen zijn bijna altijd zonder eigen voeding op hun eigen, dus je moet een versterker lopen op het lichtnet en een andere op de monitoren. Soms zal de monitor of luidsprekers met eigen voeding, die niet nodig een eindversterker, maar zal nog steeds worden aangesloten op het mengpaneel.

De meeste mengpanelen zijn zonder eigen voeding, maar draaien als de belangrijkste console onder de versterkers, compressoren, hoofd luidsprekers en beeldschermen. U kunt basisuitrusting zoals koorden afzonderlijk als ze niet in de PA versterkersysteem pakket. Standaard mixers hebben 8 12 kanalen, die voldoende moet zijn voor de meeste groepen. Deze mixers beginnen op ongeveer EUR 250. Als de band groter is dan zes leden en loopt een aantal microfoons, dan moet een groter mengpaneel, die kan oplopen tot EUR 900 draaien voor een basis, goed model.

Twaalf-en 15-inch (31 – en 38-cm) speakers zijn standaard afmetingen en zijn meestal voldoende voor kleine kamers, kleine bars en clubs. Vijftien inchers (38 cm) zijn de beste manier om te gaan voor de meeste handelingen. Twee belangrijke sprekers en twee of drie monitoren is voldoende voor de meeste bands. Als de band is op zoek naar een subwoofer toe te voegen aan de mix, dan moet naar een andere versterker te kopen aan de macht het. De lage kant van live performance subwoofers loopt op ongeveer EUR 200.

U kunt de aankoop PA versterker systemen nieuwe als een package deal van grote winkels. Gebruikt Winkelen is ook een geweldige manier om uw PA versterker systeem stuk op te bouwen voor stuk, op maat naar uw wens. Een rack case zal helpen om alle eindversterkers in een doos. Dit is een aanrader voor de bescherming en het vervoer van de spullen. Speakers stands en koorden worden toegevoegd de bijkomende kosten die je moet verantwoorden als goed.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s