Slik gjør du: Kjør sikrere med økt dekklevetid

3Med noen enkle grep kan du forlenge levetiden på sommerdekkene dine betydelig, og spare mye penger. Samtidig kjører du sikrere, mer komfortabelt og mer miljøvennlig – og en ekstra bonus er redusert drivstofforbruk på bilen din. Det er sommerdekk av høy kvalitet som er utviklet for norske forhold som har best slitestyrke.

Grove asfaltveier og til dels kraftig varierende temperaturer fra tidlig vår til varm sommer og sen høst stiller sine spesielle krav til gode sommerdekk. Derfor er det fornuftig å velge dekk som er utviklet for nettopp nordiske sommerforhold.

Nokian Hakka sommerdekk er spesielt utviklet for å gi god slitestyrke på grove asfaltveier og sikre kjøreegenskaper under skiftende vær- og temperaturforhold.

Nokian Hakka Blue har klart seg godt i motorbladenes dekktester, og dekket har spesielt fått ros for sine sikre kjøreegenskaper på vått underlag. Også Nokian Hakka Black for sportslig kjøring, og det meget lettrullende Nokian Hakka Green har gjort det godt i testene.

SUV-dekkene Nokian Hakka SUV, Nokian Hakka Z SUV og Nokian Rotiiva er også gode eksempler på dekk utviklet for nordiske forhold.

De fleste nyere bilmodeller har store dekk, noe som betyr at nye billige dekk kan være en følbar investering. Derfor er det viktig at dekkene har best mulig levetid. Med noen enkle grep kan levetiden forlenges betydelig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s