Sommer bil-vedlikeholds-tips

2Air-condition – med stigende temperaturer er dette en av de viktigste funksjonene i bilen din i løpet av sommermånedene. Få systemet sjekket og vedlikeholdt av en kvalifisert mekaniker, og du kan til med dra nytte av spesielle tilbud.

Kjølesystemet – Den største grunnen til havari og motor-problemer er overoppheting. Sjekk både nivået på kjølevæsken og tilstanden på viften i systemet.

Sommerdekk – sjekk tilstanden, mønsteret og trykket på sommerdekkene dine, og vær sikker på at de er renset for klissete asfalt og andre fremmedlegemer.

Karosseri – Veiarbeid er et vanlig syn i sommermånedene da arbeiderne benytter seg av ekstra timer med dagslys og varmere arbeidsforhold. Løse overflater og annet rusk har større sannsynlighet for å komme kontakt med bilen din, så hold øye med karosseriet etter eventuelle bulker, merker og skrap.

Frontruten – skarpt sollys vil gjøre støv og skitt på frontruten mer synlig og vil gjøre det vanskeligere for deg å se omgivelsene. Du vil kanskje også ønske å vaske vindusviskerne for å gjøre vindusspyler-væsken mer effektiv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s