Få kjøretøyet klart for sommeren

14Først og viktigst er understellet på kjøretøyet! Skrubb alt saltet av understellet på bilen din før det korroderer undersiden av bilen.

Sjekk trykket i sommerdekkene. Når temperaturen faller ned i ensifrede tall denne vinteren, kan du ha mistet trykk eller trykket kan ha økt. Å sjekke trykket i dekket ditt  er noe du bør fortsette å gjøre gjennom våren, da vi vet at her i Europa varierer temperaturen mye fra dag til dag, og dette kan påvirke trykket i dekkene dine.

Sjekk væskene dine! Vi vet alle at vi har en tendens til å bruke ekstra vindusspyler-væske i løpet av vinteren for å vaske bort salt og slaps som bilen foran oss klarer å kaste på frontruten vår, men nå er det på tide å fylle på før pollen-sesongen starter. Sjekk også bremse-væsken, prøv å stoppe på et kronestykke i snøen, du kan ha brukt bremsene mer enn ellers, og du kan til og med ha merket at ABS-systemet har slått inn noen få ganger. Du bør sjekke for å være sikker på at du fortsatt har mye bremsevæske for sesongen.

Vask kjøretøyet ditt, eller om du heller ønsker det, kjør det gjennom en vaskehall. Få det skinnende rent nå som saltet er av veiene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s